A Főiskola szervezete

Tanácsadó, Közkapcsolati és Alumni Centrum

A stabil, biztos jövő érdekében, a hallgatók szolgálatában


Röviden rólunk:

A ZsKF Tanácsadó, Közkapcsolati és Alumni Centruma (TKAC) számos szakmai és karrierrendezvényt szervez. Ezeken a köz- és versenyszférából ismert és elismert szakemberek tartanak előadásokat, majd a fórumbeszélgetéseken a hallgatóknak lehetőségük nyílik kapcsolatok kialakítására, építésére.

Emellett immár hetedik éve a tavaszi szemeszterben rendezzük meg a „Karrier nap és állásbörze” című eseménysorozatot, ahol műhelybeszélgetésekkel, standos kitelepüléssel több tucat cég képviselteti magát – folyamatosan növekvő létszámban –, ezzel is segítve minden ZsKF-es karrierjének, életútjának előrehaladását, kiteljesedését.

Az elmúlt néhány évben kialakítottunk egy teljesen független és önálló online rendszert, melynek révén a hallgatók mindig aktuális pályázati és ösztöndíj-lehetőségeket, diákmunkákat, szakmai gyakorlati helyeket vagy éppen álláslehetőségeket találhatnak maguknak. Az anyagok feltöltésében a ZsKF kutatásokért, ösztöndíjakért felelős szervezeti egysége valamint együttműködő partnerei vannak a hallgatók szolgálatára. Az oldal – regisztrációt követően – elérhető a zskfklub.zskf.hu linken.

A hallgatók karrierfejlődésében hatalmas részt vállaló egység tagjai, a TKAC csoportos és természetesen egyéni tanácsadásra is várják a hallgatókat, legyen szó jogi, mentálhigiénés vagy éppen pszichológiai témájú beszélgetésekről.

A TKAC az általános előadásokat és szemináriumokat úgynevezett kompetenciaképzésekkel egészíti ki, ahol profi trénerek révén személyiségfejlesztő, konfliktuskezelő és karriertréningeken vehetnek részt hallgatóink.

A ZsKF oktatási egységeinek összehangolt munkája és a TKAC folyamatos aktivitása a hallgatók életében, hozzájárult ahhoz, hogy felmérésünk szerint a nálunk végzettek 97%-a három hónapon belül sikeresen elhelyezkedhetnek. Az egyik legjelentősebb gazdasági hetilap, a HVG által készített fizetési rangsor szerint – képzési területtől függetlenül – országos szinten a ZsKF-diplomás pályakezdők havi nettó bére 220.000 Ft, ami jóval az átlagos bérszint felett van.

A Centrum tehát mindig nyitva áll személyesen és online az érdeklődők előtt, ezzel is szavatolva azt a biztonságot és stabilitást, ami hosszú távú valódi partnerséget jelent minden leendő és már diplomás ZsKF-es hallgatónak.

Várunk Téged is, várjuk Önöket is közös szakmai fejlődés reményében!

  • Kapcsolat: Sulyok Tamás, TKAC vezető

E-mail: kozkapcsolat@zskf.hu | Személyesen: „A” épület, 22/1-es szoba


Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája

Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája

A Zsigmond Király Főiskola a hazai idősoktatás egyik fellegvára. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a főiskolások több szakon is tanulhatnak az idősekről, hanem azt is, hogy az országban elsőként itt végeznek olyan hallgatók, akik hivatalosan is felnőttképzései szakember mesterdiplomát kapnak.

Médiaakadémia

Médiaakadémia

A ZSKF és a Hír Televízió közös, féléves képzése, nemcsak kommunikációs szakemberek részére.

Újságok

Újságok

A ZsKF saját kiadású szakmai és szórakoztató kiadványai egy helyen.

Közhasznúsági információk

Közhasznúsági információk

Szenátusi határozatok, szabályzatok, támogatások.